Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent nieuwe telefoons en telefoonaccessoires. Ook vind je hier alle informatie die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je smartphone!

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent nieuwe telefoons en telefoonaccessoires. Ook vind je hier alle informatie die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je smartphone! meer lezen »
Venster sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent nieuwe telefoons en telefoonaccessoires. Ook vind je hier alle informatie die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je smartphone!

Door de getroffen maatregelen van de overheid, zal je waarschijnlijk een aantal weken thuis moeten werken. Om optimaal thuis te kunnen werken, kunnen de volgende producten nog wel eens van pas komen.
Het plakken van een screenprotector wordt vaak als lastig beschouwd. In de onderstaande filmpjes leggen wij uit hoe je gemakkelijk jouw BeHello Screenprotector op je toestel plakt. Er zijn twee varianten van de BeHello Screenprotector; voor iedere variant is er een eigen tutorial.
11 Februari 2020: Samsung presenteert de nieuwe generatie Samsung Galaxy modellen: S20, S20+ en S20 Ultra. De S20 serie volgt hiermee de huidige S10 modellen op. Wat kunnen we verwachten van deze drie nieuwe toestellen?
Voor velen de mooiste tijd van het jaar: de wintersport! Voordat je op wintersport gaat, moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Handige accessoires voor je telefoon, bijvoorbeeld. In dit artikel lees je welke producten goed van pas kunnen komen wanneer je op wintersport gaat!
Oh kom er eens kijken, wat je op onze website vindt! BeHello heeft een leuke Sinterklaas actie! Lees snel verder!
Ook dit jaar heeft Apple weer drie nieuwe iPhones op de markt gezet, met nog meer nieuwe technische innovaties dan de vorige iPhones. In dit artikel lees je alles over de drie nieuwe iPhones die Apple onlangs heeft gelanceerd.
Je kan er bijna niet meer om heen: draadloos opladen. Maar wat is draadloos opladen precies, en hoe werkt het? En wat zijn de voor- en nadelen van draadloos opladen? In dit artikel lees je er meer over.
De smartphones van tegenwoordig zijn helaas niet meer zo onverwoestbaar als de Nokia 3310 en kunnen dus eerder kapot vallen. Je betaalt vaak veel geld voor een nieuwe telefoon. Zonder hoesje is de kans groot dat er enkele weken later al krassen of zelfs barsten in je gloednieuwe toestel zitten. Daarom is het aanschaffen van een telefoonhoesje een ‘must’ geworden.
Tags: blog, hoesjes, cases