Goed Voorbereid Op Wintersport met BeHello

Het Perfecte Hoesje

Of je aan het skiën of aan het après skiën bent: je telefoon moet wel goed beschermd worden tegen valpartijen, stoten en krassen. Kies daarom voor de juiste bescherming van je telefoon. Zo kan je ervoor kiezen om je toestel te beschermen met een siliconen hoesje in combinatie met een screenprotector. De siliconen hoes beschermt je toestel goed, voelt zacht aan en heeft van binnen een voering van microvezel. In combinatie met een screenprotector, blijft je toestel in ieder geval stoot- en krasvrij. Ook kan je ervoor kiezen om je toestel te beschermen met een wallet case. Doordat de wallet case je toestel van alle kanten beschermd, is dit zeker een goede optie wanneer je je toestel zo goed mogelijk wilt beschermen. 

 

Voor onderweg

Op weg naar je wintersportbestemming zal je hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van een navigatie. Mocht je auto geen ingebouwd navigatiesysteem hebben, dan is het tegenwoordig heel eenvoudig om te navigeren met je telefoon. Dit kan heel makkelijk en veilig door gebruik te maken van een autohouder

BEHCHL00015-high-1_updated

Het navigeren met je telefoon is natuurlijk heel handig, alleen gaat de batterij van je toestel wel sneller leeg. Omdat je natuurlijk niet wilt verdwalen in het buitenland, is het verstandig om naast de autohouder ook een autolader te gebruiken. Door deze twee te combineren, kom je in ieder geval aan bij je bestemming mét een volle batterij. 

En hoe handig zou het zijn als je je toestel alleen maar in de autohouder hoeft te zetten om hem op te laden? Met de Wireless Car Charger van BeHello kan dat. Zo combineer je de autohouder en autolader nóg makkelijker!

 

De Mooiste Selfies!

Als je op wintersport bent, wil je natuurlijk iedereen thuis ook laten weten hoe goed je kan skiën of snowboarden! De BeHello Selfiestick is uitermate geschikt om iedereen thuis goed jaloers te maken! Je klikt je toestel gemakkelijk in de selfiestick en off you go! Wanneer je je toestel verbindt met de selfiestick door middel van het kabeltje, hoef je slechts op het knopje te drukken voor de mooiste selfie(video’s)! Natuurlijk is de selfiestick ook heel geschikt om de gezelligste après-ski selfies te maken. 

 

Altijd En Overal 100%

De accu van je telefoon heeft helaas de neiging om bij kou sneller leeg te lopen. Op wintersport zul je dan ook vaak mee maken dat je telefoon, ondanks dat je hem nauwelijks gebruikt, heel snel leeg is. Mocht je al een iets oudere telefoon hebben, dan is dit helemaal het geval. Gelukkig bestaan er powerbanks. Neem de powerbank mee in je jaszak of rugzak en laad je toestel op wanneer jij het wilt: tijdens de lunch, op de piste of simpelweg in de après ski. 

 ski-3201017_1920

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.