Thuiswerken vanwege de Coronacrisis

Door de getroffen maatregelen van de overheid, zal je waarschijnlijk een aantal weken thuis moeten werken. De boodschap was duidelijk: indien mogelijk, werk thuis. Om optimaal thuis te kunnen werken, kunnen de volgende producten nog wel eens van pas komen.

 

Oortjes

Het klinkt heel voor de hand liggend, maar ó zo belangrijk. Videobellen via Zoom, Hangouts, Skype of Whatsapp wordt de nieuwe vorm van contact met je collega’s. Draadloze oortjes of bedrade oortjes kunnen een oplossing bieden om in alle rust je gesprekken te voeren met je collega’s aan de andere kant van de lijn. Nu iedereen thuis moet werken en de kinderen niet meer naar school mogen, is het natuurlijk wel belangrijk dat je in alle rust je werk kan doen en de virtuele vergaderingen kan bijwonen zonder afgeleid te worden.

 

Opladers en oplaadkabels

Oplader vergeten op kantoor? Of je USB-C kabel waarmee je je toestel met je laptop verbindt? Gelukkig zijn daar makkelijke oplossingen voor. In onze webshop vind je verschillende oplaadkabels en opladers, zodat je gewoon kunt blijven werken zoals je gewend bent. 

 

Schoonmaaksetje 

Natuurlijk wil je zo hygiënisch mogelijk werken, ook thuis. Met het schoonmaaksetje van BeHello doodt je weliswaar niet het Coronavirus, maar bestrijdt je wel bacteriën. Dus houdt je monitor, laptop, toetsenbord, muis en telefoontoestel schoon en anti-bacterieel met het schoonmaaksetje. Alle beetjes helpen, hè!

 

BeHello.com

De BeHello producten zijn natuurlijk online te bestellen, zodat je niet de deur uit hoeft. De producten worden ‘’gewoon’’ bij jou thuisbezorgd op een zo veilig mogelijke manier. Het is voor iedereen natuurlijk even wennen, maar als we ons allemaal houden aan de voorgeschreven maatregelen, dan komt het uiteindelijk weer goed. Draag je steentje bij en help waar mogelijk anderen. En bovenal: stay safe!

 

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.