BEHELLO VOOR Apple iPhone 6 / 6S

Welke accessoires passen het best bij jouw

Be Protected
Ultra thin (0,6 mm)
Transparant

Back Case, Transparant

Smartphones zijn tegenwoordig het meest waardevolste bezit wat we dagelijks met ons meedragen. Het is daarom noodzakelijk om hem goed te beschermen! Met dit telefoonhoesje van BeHello ben je verzekerd van optimale bescherming. Hij zit slank om jouw Apple iPhone 6 / 6S heen gevormt en daarbij zijn ook alle functies nog goed bruikbaar.

€17,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
Impact Protectie
Anti-fingerprint

Glass Screenprotector

Dit is de Tempered Glass van BeHello voor de Apple iPhone 6. Met dit Tempered Glass zijn krassen of barsten op het beeldscherm van jouw Apple iPhone 6 / 6S nu verleden tijd!

Er is niets wat meer stuk gaat bij smartphones dan het beeldscherm. Daarom is het ontzettend belangrijk om deze te beschermen tegen krassen of valschade. Het komt vaak voor dat bijvoorbeeld jouw Apple iPhone 6 / 6S samen in de broekzak zit met sleutels of valt op de beeldzijde. Vaak gaat dit onbewust! Maar dit kan het scherm van jouw Apple iPhone 6 / 6S behoorlijk beschadigen. Met dit tempered glass behoort dat tot de verleden tijd!

Het Tempered Glass van BeHello is gefabriceerd uit verschillende microlagen. Waaronder een silicone coating, een silicone lijmsoort en uiteraard een stuk glas met een hardheid oppervlakte van H9. En dit alles is slecht een paar milimeter dik.

 

 

€19,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be tuned
Anti knoop kabel
Microfoon

Universele Oordopjes

Dit is zijn de oordopjes met Afstandsbediening van BeHello uitgevoerd in het wit. Deze oordopjes zijn ideaal om te genieten van jouw favoriete muziek. Deze oordopjes universeel te gebruiken en dus geschikt voor ieder toestel!

€19,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
Vooraf opgeladen
Inclusief kabel

Powerbank 5200 mAh

Met deze portable oplader laadt je nu over jouw smartphone op. Of je nu in de trein zit, in het vliegtuig zit of op een festival staat. Je kunt vanaf nu overal je smartphone opladen, om toch nog even dat ené belletje te plegen. Deze powerbank van BeHello heeft een capaciteit van 5200 mAh. Dit betekent dat het bijna 3 keer jouw smartphone kan opladen!

€29,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be more
Anti Slip
Krachtige bevestiging

Anti Slip Mat

De Anti-Slip Pad van Be Hello is een handig matje dat gemaakt is van een speciaal materiaal dat zich makkelijk overal aan hecht zonder het te beschadigen. Hierdoor is het uitermate geschikt om in de auto op het dashboard te plaatsen om losse spullen, zoals je sleutels of je telefoon, op zijn plaats te houden.

€14,99
Nu beschikbaar bij Bol.com