BEHELLO VOOR Apple iPhone 8/7/6/6S Plus

Welke accessoires passen het best bij jouw

Be Protected
Bescherming
Gedetaileerd ontwerp

Gel Case Zilver

De Gel Case van BeHello is steviger dan de ThinGel Case en is gemaakt van TPU, dat het beste van krasresistent hard plastic combineert met de veerkracht van siliconen. Hierdoor verzeker jij jezelf enerzijds van een uitstekend bescherming tegen stoot- en krasschade, en anderzijds kan je ook snel en zonder problemen jouw iPhone 7 Plus in de case plaatsen.

€17,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
Anti Fingerprint
Transparant

Screenprotector Anti Fingerprint

Speciaal voor jouw iPhone 7 Plus is dit de screenprotector van BeHello. Krassen en vuil zullen hierdoor geen last meer zijn voor jouw touchscreen. Als er iets kwetsbaar is van je smartphone, dan is het wel het scherm. Het laten vervangen van een scherm dat kapot is, is vele malen duurder. Je zult geen last hebben van de screenprotector waarvan je niet eens merkt dat hij er zit. De kans op een kapot scherm is op deze manier nihil, waardoor jij lang plezier kunt hebben van jouw telefoon! Het aanbrengen is een peulenschil, het materiaal is volledig transparant en glanzend.

Met deze screenprotector zul je bovendien ook geen last meer hebben van vingerafdrukken op je scherm. Er zit namelijk een speciale coating op het beschermingsfolie, waardoor deze niet meer op je scherm blijven zitten. Ook zorgt deze toplaag ervoor dat je scherm vrij blijft van kleine krasjes en vuil. Tenslotte zal er niets aan helderheid en touchscreen-gevoeligheid verloren gaan. Een ware must in de bescherming van jouw iPhone 7 Plus dus.

€16,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be tuned
Anti knoop kabel
Microfoon

Universele Oordopjes

Dit is zijn de oordopjes met Afstandsbediening van BeHello uitgevoerd in het wit. Deze oordopjes zijn ideaal om te genieten van jouw favoriete muziek. Deze oordopjes universeel te gebruiken en dus geschikt voor ieder toestel!

€16,95
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
2.1 Ampere
Inclusief kabel

Oplader met Lightning Kabel

Dit is de thuislader met kabel van BeHello uitgevoerd in het wit. Met deze oplader laadt je jouw smartphone met Lightning aansluiting in een handomdraai op.

€21,90
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be more
Roteerbaar
Handsfree

Universele Autohouder

Dit is de Universele Autohouder voor het dashboard van BeHello uitgevoerd in het zwart. Voorzie jouw smartphone nu van een veilige plek in de auto. Een plek waar gesprekken, muziek en veilig rijden samen komen. Veilig onderweg!

€21,99
Nu beschikbaar bij Bol.com