BEHELLO VOOR Be Charged

Nooit meer zonder batterij met onze 'Be Charged' categorie.

Be Charged
Vooraf opgeladen
Inclusief kabel

Powerbank 5200 mAh

Met deze portable oplader laadt je nu over jouw smartphone op. Of je nu in de trein zit, in het vliegtuig zit of op een festival staat. Je kunt vanaf nu overal je smartphone opladen, om toch nog even dat ené belletje te plegen. Deze powerbank van BeHello heeft een capaciteit van 5200 mAh. Dit betekent dat het bijna 3 keer jouw smartphone kan opladen!

€29,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
1,2 meter
1 ampere

Oplader met Micro USB Kabel

Dit is de thuislader met kabel van BeHello uitgevoerd in het zwart. Met deze oplader laadt je jouw smartphone met micro USB aansluiting in een handomdraai op. Ervaar de vrijheid van 120 centimeter kabel. Zo kom je niet gauw meer lengte te kort als je jouw smartphone of tablet wilt voorzien van stroom.

€17,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
4.2 ampere
2 USB poorten

Autolader met 2 USB poorten

Het maakt niet uit over wat voor soort smartphone of tablet je beschikt. Door de universele USB poort is hij voor iedereen geschikt. Zo kun je onderweg ook nog de smartphones van jouw vrienden opladen. En zelfs nog tegelijkertijd. Kijk, dat is nog eens vrienden maken!

€26,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
1,2 meter
2.1 ampere

Micro USB oplaadkabel (1,2 meter), zwart

Dit is de oplaadkabel van BeHello. Deze kabel is voorzien van een Micro-USB aansluiting waarmee je naast het opladen van jouw toestel ook je favoriete video’s, foto’s of bestanden gemakkelijk kunt overzetten.

€15,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
1,2 meter
2.1 ampere

Lightning oplaadkabel (1,2 meter), wit

Dit is de oplaadkabel van BeHello. Deze kabel is voorzien van een Lightning aansluiting waarmee je naast het opladen van jouw toestel ook je favoriete video’s, foto’s of bestanden gemakkelijk kunt overzetten.

€19,99
Nu beschikbaar bij Bol.com