BEHELLO VOOR Be More

Haal meer uit je smartphone met deze accessoires

Be MORE
Maakt scherm schoon
Anti bacterieel

Schoonmaakset

Deze schoonmaakset is bedoeld om jouw smartphone, tablet of laptop in glazende staat te laten blinken! Ook vette vingerafdrukken op je scherm zijn verleden tijd met de schoonmaakset van BeHello. Je krijgt een flesje met een alcoholvrije schoonmaakspray, dat vriendelijk is voor je gevoelige scherm. Daarna veeg je alles schoon met dit zachte microvezeldoekje, dat alle vuil en bacteriën opneemt en vasthoudt. Makkelijk zat!

€13,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be MORE
LED verlichting
Water resistent

Universele LED Sportarmband

De LED Sportsarmband van Be Hello is voorzien van speciale LED lichtjes, waardoor je ook in het donker tijdens het sporten goed zichtbaar bent. Het materiaal is verder waterafstotend, dus ook bij een beetje regen of bij hevig zweten is te telefoon veilig opgeborgen en bij de hand om je vorderingen te checken in de sportsapps. De band van de sportarmband is verstelbaar zodat het om ieders bovenarm past, dankzij de handige klittenband sluiting. De maat geeft daarom alleen de grootte van het toestel dat er in past aan, niet de dikte van de arm waarom hij past.

De sportarmband is beschikbaar is 3 verschillende maten; L (onder de 4 inch) XL (4 tot 5 inch) en XXL (5 inch of groter).

€24,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be MORE
360° draaibaar
Handsfree

Universele Autohouder, Dashboard

De Universele Autohouders is uiteraard geschikt voor iedere smartphone. De zijkanten van af te stellen tot een grootte van 5.5 inch. zodat uw smartphone goed bevestigd is in de auto. Dit betreffende model van BeHello zal op het dashboard moeten worden geplaatst.

€21,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be MORE
Anti Slip
Krachtige bevestiging

Anti-slip mat

De Anti-Slip Pad van Be Hello is een handig matje dat gemaakt is van een speciaal materiaal dat zich makkelijk overal aan hecht zonder het te beschadigen. Hierdoor is het uitermate geschikt om in de auto op het dashboard te plaatsen om losse spullen, zoals je sleutels of je telefoon, op zijn plaats te houden.

€14,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be MORE
Met balpen
Met laser

Stylus Pen met laserpointer, Zilver

De Be Hello Stylus met Laserpointer is niet alleen een handige styluspen waarmee je heel nauwkeurig kunt typen, er zit bovendien een laserpointer ingebouwd. Hiermee kun je dus ook tijdens een presentatie op een groot scherm of analoog bord alles eenvoudig aanwijzen

€14,99
Nu beschikbaar bij Bol.com