BEHELLO VOOR Be Protected

Bescherm jouw telefoon met een van onze beste cases.

Be Protected
Ultra thin (0,6 mm)
Transparant

Transpant Back Case

De Transparante Back Case van BeHello is, de naam zegt het al, volledig transparant. Hoe zonde is het om een prijzige smartphone aan te schaffen en vervolgens niet meer kunnen genieten van het design van jouw toestel omdat je hem zo goed beschermd. Dit is niet het geval met dit telefoonhoesje, het design is namelijk nog goed bewonderen!

€17,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
Ultra thin (0,6 mm)
Flexibel

Thingel Case, transparant

De Thingel Case is maar liefst 0,6 mm dun. Zo blijft het design van jouw toestel goed zichtbaar en is daarbij ook goed met je mee te dragen in je broekzak. Dankzij het slanke design is hij heel gemakkelijk uit je broekzak te halen en gelijk op te nemen.

De flexibele case is gemaakt van TPU, dat het beste van krasresistent hard plastic combineert met de veerkracht van siliconen. Hierdoor verzeker jij jezelf enerzijds van een uitstekend bescherming tegen stoot- en krasschade, en anderzijds kan je ook snel en zonder problemen jouw toestel in de case plaatsen.

€17,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
Magnetisch sluiting
Cardslot

Flip Case, zwart

De Flip Case van BeHello omsluit je telefoon helemaal en de snel te openen voorflip zorgt er tevens voor dat ook jouw touchscreen zoveel mogelijk vrij blijft van krassen en vuil. Bovendien is de case ultradun en dus gemakkelijk in je broekzak mee te nemen. De magnetische sluiting en de handige cardslot zorgen voor een complete afwerking.

€22,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
Meerdere cardslots
Ingebouwde standfunctie

Walet Case, Wit

De Wallet Case doet tevens dienst als portemonnee, aan de binnenkant van de voorkant is er ruimte om een drietal pasjes of wat briefgeld op te bergen. Een aparte portemonnee meenemen is met deze case dus niet meer nodig. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de case gemakkelijk open en dicht te doen is. Tenslotte beschikt de Wallet Case over een geïntegreerde standfunctie, zodat je comfortabel handsfree kunt chatten of een filmpje kunt bekijken.

 

€26,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
360 graden bescherming
Touchscreen

Full Protection Case

Dit is de Full 360 Protection Case van BeHello uitgevoerd in het zwart. Dit telefoonhoesje is een ware krachtpatser. Speciaal gemaakt voor diegene die een extra beetje bescherming kunnen gebruiken! Met de 360 Protection Case gefabriceerd vanuit hard polycarbonaat blijft jouw toestel puntgaaf!

Dit hoesje speciaal gemaakt voor jouw toestel bestaat uit 2 onderdelen. De ene zijde is speciaal gemaakt om de achterkant van jouw toestel te beschermen. Krassen op de achterkant van het toestel zijn verleden tijd. De andere zijde, die speciaal is gemaakt voor de voorkant van het toestel.

€22,04
nu