BEHELLO VOOR Huawei P20

Welke accessoires passen het beste bij jouw

Be Protected
360º bescherming
Standfunctie

Wallet Case Zwart

Dit is de Wallet Case van BeHello voor de Samsung Galaxy S7 uitgevoerd in de kleur zwart. Met handige telefoonhoesje gefabriceerd vanuit een combinatie tussen hardplastic en eco leder bescherm je jouw Samsung Galaxy S7 optimaal tegen stoten en krassen.

€28,99
Nu bij Bol.com
Be Protected
Impact Protectie
Voorkomt Krassen

High Impact Glass Screenprotector

Dit is de High Impact Glass Screenprotector van BeHello, die het scherm van jouw Samsung Galaxy S7 optimale bescherming biedt tegen krassen en andere beschadigingen. Als er een onderdeel kwetsbaar is van je smartphone, dan is het wel het scherm. Het laten vervangen van een scherm dat kapot is, is vele malen duurder. Je zult geen last hebben van de screenprotector. Je niet eens merkt dat hij er zit. De kans op een kapot scherm is op deze manier nihil, waardoor jij lang plezier kunt hebben van jouw telefoon!

Hoogwaardige bescherming
Ondanks dat de High Impact Screenprotector slechts enkele millimeters dun is, zorgt het voor een hoogwaardige bescherming. Dit komt doordat het gemaakt is van een glaslaag met een hardheid oppervlakte van H9. Hierdoor zal er ook niets aan helderheid en touchscreen-gevoeldigheid verloren gaan. De High Impact Screenprotector van BeHello is de ultieme bescherming.

€17,71
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be tuned
Anti knoop kabel
Microfoon

Universele Oordopjes, Wit

Dit is zijn de oordopjes met Afstandsbediening van BeHello uitgevoerd in het wit. Deze oordopjes zijn ideaal om te genieten van jouw favoriete muziek. Deze oordopjes universeel te gebruiken en dus geschikt voor ieder toestel

€19,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
Inclusief kabel
Vooraf opgeladen

Powerbank 5200 MAH

Met deze portable oplader laadt je nu over jouw smartphone op. Of je nu in de trein zit, in het vliegtuig zit of op een festival staat. Je kunt vanaf nu overal je smartphone opladen, om toch nog even dat ené belletje te plegen. Deze powerbank van BeHello heeft een capaciteit van 5200 mAh. Dit betekent dat het bijna 3 keer jouw smartphone kan opladen!

€29,99
Nu beschikbaar op Bol.com
Be More
Anti Slip
Krachtige bevestiging

Anti Slip Mat

De Anti-Slip Pad van Be Hello is een handig matje dat gemaakt is van een speciaal materiaal dat zich makkelijk overal aan hecht zonder het te beschadigen. Hierdoor is het uitermate geschikt om in de auto op het dashboard te plaatsen om losse spullen, zoals je sleutels of je telefoon, op zijn plaats te houden.

€14,99
Nu beschikbaar bij Bol.com