BEHELLO VOOR Samsung Galaxy S8(+)

De beste accessoires voor jouw

Be Protected
Afneembare case
360 graden bescherming

2 in 1 Wallet Case

De Samsung Galaxy S8 2-in-1 Wallet Case Black beschermt de Samsung Galaxy S8 tegen krassen en stoten. Met deze case heb je zelf de mogelijkheid om te kiezen op welke manier je de case wilt gebruiken. Door de 2-in-1 functie kan je de binnenhoes los halen en vervolgens gebruiken als backcase. In de Wallet Case kunnen er ook pasjes en briefgeld worden gestopt, dus een losse portemonnee meenemen is met deze case niet meer nodig. De aangebrachte uitsparingen zorgen ervoor dat alle poorten, knoppen en camera de beschikbaar blijven.

€31,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Protected
High Impact Protection

High Impact Glass Full Coverage

De BeHello Samsung Galaxy S8 High Impact Glass Full Coverage is geschikt voor de Samsung Galaxy S8. Het High Impact Glass beschermt je scherm tegen krassen en andere ongewenste beschadigingen. Door de full coverage valt de screen protector zelfs over de randjes van je toestel. De screen protector is gemakkelijk aan te brengen.

€29,99
Be Tuned

Universele Oordopjes

Dit is zijn de oordopjes met Afstandsbediening van BeHello uitgevoerd in het wit. Deze oordopjes zijn ideaal om te genieten van jouw favoriete muziek. Deze oordopjes universeel te gebruiken en dus geschikt voor ieder toestel!

€16,76
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be Charged
2.1 Ampere

Car Charger USB 2-in-1 plus Powerbank 3000 mAh White

De BeHello 2-in-1 Powerbank Autolader beschikt over een capaciteit van 3000 mAh, genoeg om je Samsung S8 volledig op te laden. Deze powerbank voorziet je toestel binnen een mum van tijd van nieuwe energie. Als je in de auto stapt kun je het 2-in-1 product gebruiken als autolader, ideaal dus als je veel reist.

€23,99
Nu beschikbaar bij Bol.com
Be More
LED verlichting
Waterproof

Universele LED Sportarmband

De LED Sportsarmband van Be Hello is voorzien van speciale LED lichtjes, waardoor je ook in het donker tijdens het sporten goed zichtbaar bent. Het materiaal is verder waterafstotend, dus ook bij een beetje regen of bij hevig zweten is je telefoon veilig opgeborgen en bij de hand om je vorderingen te checken in de sportsapps. De band van de sportarmband is verstelbaar zodat het om ieders bovenarm past, dankzij de handige klittenband sluiting. De maat geeft daarom alleen de grootte van het toestel dat er in past aan, niet de dikte van de arm waarom hij past.

€19,99
Nu beschikbaar bij Bol.com