‘Meet de Maker’ – Jens en accessoires voor de Galaxy S8

Populair

‘Meet de Maker’ – Jens en accessoires voor de Galaxy S8


Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft is Jens nu vaste kracht bij Mconomy. Toen hij zijn afstudeeropdracht deed voor BeHello kon hij zichzelf bewijzen door een goed product te ontwerpen dat van waarde is voor het merk (later hierover meer). Bijna een half jaar later is hij bezig met zowel de ontwerpen als de marketing van nieuwe producten onder BeHello. In deze periode is hij uiteraard druk bezig met accessoires voor de Samsung Galaxy S8.

Het Design van de Galaxy S8
Over de looks van het nieuwe vlaggenschip van Samsung is hij erg te spreken. “Het design is boven verwachting mooi. Nu de homebutton weg is, is het geheel meer symmetrisch geworden. Het is meer in balans.” Ook de doorlopende zijkant, het infinite display, draagt hier aan bij. “Dat maakt het design uniek”, aldus Jens.
Top 3 must haves voor de Galaxy S8

Een van de belangrijkste must haves voor deze smartphone is dan ook een edge to edge screenprotector die deze randen volledig afdekken. Als een van de weinigen in Nederland heeft BeHello een full-cover, glazen screenprotector weten te maken. “Als BeHello hebben we voor deze screenprotector ons uiterste best gedaan om de hoogste kwaliteit te krijgen. Hij sluit goed aan op de ronde zijkanten en het glas zorgt ervoor dat je scherm ook heel blijft als je telefoon een keer valt”.

Daarnaast is de autolader ook een handig dingetje volgens Jens. Doordat hij zowel met het nieuwe USB-C als het oude micro USB compatible is, kun je niet alleen je nieuwe mobiel in de auto laden, maar ook je camera of de mobiel van je medereiziger.

Als laatste tip geeft hij de Backcase with cardlsots. “Een lederen look is tegenwoordig in, net als de handigheid van het hebben van extra ruimte voor pasjes.”Met bijvoorbeeld je OV chipkaart in een van deze vakjes hoef je niet telkens je portemonnee erbij te halen om in te checken”

Be hello Dacht dat u dit ook leuk zou vinden