Support

Be Hello

Wat maakt BeHello nou zo uniek?

Het verschil zit hem in de kwaliteit en het keuze-aanbod van onze mobiele accessoires. BeHello maakt het bovendien erg makkelijk voor je om de juiste accessoires voor jezelf en jouw device te vinden. Zodat je zeker weet dat je koopt wat je nodig hebt of wilt. Ons motto is niet voor niets dat je met onze accessoires altijd ‘good to go’ bent.

Hoe lang bestaat BeHello?

We zagen voor het eerst het daglicht begin 2015.

Wat is BeHello?

BeHello is een mobiel accessoires merk die jou een uitgebreid aanbod accessoires voor smartphones en tablets biedt. Dat wil zeggen inclusief audiogadgets, opladers en screenprotectors om nog meer en langer van jouw device te genieten.

Be Hello Accessories

Waar koop ik BeHello accessoires?

Je vindt onze accessoires in verschillende winkels in Nederland, België en Luxemburg. Je kan onze producten in ieder geval vinden bij de winkels van de grote telecomproviders bij jou om de hoek en allerlei webshops.

Voor welke devices biedt BeHello accessoires?

BeHello heeft accessoires voor bijna alle devices van de merken Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei, Sony, Nokia enzovoorts. Bezoek onze home page voor een uitgebreide lijst van devices waarvoor onze producten beschikbaar zijn.

Welke accessoires biedt BeHello aan?

BeHello heeft een compleet assortiment accessoires om jouw device aan te vullen. Of dat nu gaat over opladen, bescherming, audio of personalisatie. We hebben alles van hoesjes, screenprotectors, koptelefoons en reisopladers tot selfie sticks. Dus hoe praktisch of mooi je jouw device ook wilt maken. Je vindt het in onze shops.

Help ?

Heb je een vraag die hiernaast niet is beantwoord? Wij zijn er om je te helpen. Neem contact op.

Klantenservice

Tel: +31 71 331 1113 (NL) | +32 (0)16 98 05 21 (BE)
E-Mail: info@behello.com

Nieuwsbrief

U ontvangt een bevestigingsmail om uw inschrijving af te ronden.

Ontvang nieuws en aanbiedingen.