Verzend- en retourvoorwaarden

Verzenden
Wij doen er alles aan om producten zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Wij streven ernaar om producten die op werkdagen vóór 16:00u besteld zijn, dezelfde dag te verzenden. 

Bestelling niet ontvangen?
Heb je na drie werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@behello.nl en vermeldt in ieder geval het ordernummer en de NAW-gegevens van je bestelling.

Past het door de brievenbus?
Wij verzenden al onze producten die door de brievenbus passen met DPD. Mocht je vragen hebben over de status van je bestelling kun je contact opnemen via info@behello.nll. Vermeldt in ieder geval het ordernummer en de NAW-gegevens van je bestelling.

Wat kost de verzending van mijn bestelling?
Voor bestellingen boven €25,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder €25,- rekenen wij €3,95 verzendkosten.

Bestelling retourneren
Indien je niet tevreden bent over je bestelling, of wanneer je per ongeluk niet het juiste product hebt besteld, kun je binnen 14 dagen na ontvangst de producten retourneren. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor rekening van de koper. Je kunt hier het retourformulier invullen. 

Garantie
We doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijkl te verpakken. Mochten producten onverhoopt defect aankomen, neem dan contact met ons op voordat je deze retourneert. In het geval van een defect bij aankomst neemt BeHello de kosten voor de eventuele retourzending voor zijn rekening.

Terugbetaling
Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Er wordt naar gestreefd het aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat wij jouw product retour hebben ontvangen, terug te storten op jouw rekening.

Laatst bekeken